ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα
μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.
**To Masterpass είναι μία νέα υπηρεσία της Mastercard για την οποία δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια επιπλέον υλοποίηση παρά μόνο να εμφανίσετε το λογότυπο στην σελίδα σας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Alpha Bank: http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5727 είτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της υπηρεσίας: http://www.masterpass.gr/#el-gr/formerchants

Με αντικαταβολή
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.
Με πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στον χώρο παράδοσης στις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού με χρέωση δική σας αν έχετε διαφορετική τράπεζα. Αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση σας θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Τα στοιχεία της τράπεζας μας είναι:

ALPHABANK
IBAN: GR6601404920492002101092029
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Εκτός Αττικής – Υπόλοιπη Ελλάδα
Για αποστολή σε όλη την υπόλοιπη χερσαία και νησιωτική Ελλάδα με παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες η χρέωση είναι 4€ για τα πρώτα 2kg και στη συνέχεια για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50€. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 15:00 την Παρασκευή και μέσα στο Σάββατο & Κυριακή αποστέλλονται τη Δευτέρα. Για αποστολές άνω των 20€ η αποστολή είναι δωρεάν για τα πρώτα 4 κιλά σε περίπτωση που η παραγγελία είναι παραπάνω θα ισχύει η χρέωση 1,50€ ανά κιλό. Για δυσπρόσιτες περιοχές της νησιωτικής και χερσαίας Ελλάδας η χρέωση είναι παραμένει η ίδια όταν η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή, διαφορετικά η χρέωση είναι 6€ για τα πρώτα 2 κιλά και 2€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για παραγγελίες χονδρικής η αποστολή επιβαρύνει τον παραλήπτη και γίνεται κατόπιν συνεννόησης.